Επαγγελματικά έπιπλα γραφείου | KOMBOS

07e7de61e5ef3a9d163f8bae057e85b8

Οι καινοτομίες στον κλάδο των επίπλων γραφείου είναι απαραίτητες όσο ο σύγχρονος τρόπος ζωής συνεχίζει να δημιουργεί όλο και περισσότερες ανάγκες. Από την ποιότητα των υλικών μέχρι το υψηλής αισθητικής design, η KOMBOS πρωτοπορεί με δυο πολύ σημαντικές καινοτομίες:

Πολυεστερική λάκα

Λάκα είναι ένα βερνίκι, το οποίο μετά από κατάλληλη διεργασία, αξιοποιείται για να προστατεύει τις ξύλινες επιφάνειες σε μια πολύ μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Διακρίνεται από την στιλπνότητα της και την μεγάλη της αντοχή στην χάραξη του επίπλου ενώ προσφέρει τέλεια απόδοση σε έπιπλα μπάνιου, κουζίνας αλλά και των υπόλοιπων επίπλων του σπιτιού.
Στόχος του συγκεκριμένου είδους λάκας είναι η ψευδαίσθηση της όψης μαρμάρου παρότι στην πραγματικότητα το υλικό είναι το ξύλο. Αυτή η ιδιαίτερη τεχνοτροπία είναι πιο οικονομική και σίγουρα πιο πρωτοποριακή.
Η πολυεστερική λάκα είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν την μέγιστη ποιότητα στις ξύλινες επιφάνειες. Εξασφαλίζει άψογο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα και χρωστική σταθερότητα για κάθε έπιπλο. Διακρίνεται σε 3 εκδοχές: γυαλιστερή, σατινέ και ματ. Σε κάθε περίπτωση είναι 100% οικολογική, όπως όλα τα υλικά της KOMBOS.

Μεγάλη ποικιλία στον σχεδιασμό των reception desks.

Tα reception desks είναι έπιπλα γραφείου κατάλληλα σχεδιασμένα για να δημιουργούν την καλύτερη πρώτη εντύπωση. Στην ελληνική αγορά σπανίζει η ποικιλία στα σχέδια, η χρήση συνδυασμών διαφορετικών υλικών και η υψηλή αισθητική.
Στην KOMBOS σας παρέχουμε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και διαστάσεις, έχοντας πάντα ως κοινό παρανομαστή την υψηλή ποιότητα σε όλες τις επιλογές σας. Το καινοτόμο design τους σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον, παρέχοντας σας ένα πλήθος επιλογών που ικανοποιεί ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.
Από το 1996 μέχρι σήμερα συνεχίζουμε την κατασκευή επίπλων γραφείου, παρακολουθώντας συνεχώς και με την ίδια προσοχή τις εξελίξεις στον τομέα μας. Η πίστη και η αφοσίωση μας στις καινοτομίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας και η εγγύηση της αξιοπίστιας μας.  

Close
Close