Επαγγελματικά έπιπλα γραφείου | KOMBOS

9cb82dcaba0e236a1680cb17d30b0d6e

Η KOMBOS παρευρέθηκε στην κορυφαία διεθνή έκθεση ORGATEC 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Κολωνία, τον Οκτώβριο. Η θεματική της φετινής έκθεσης ήταν το «culture@work», δηλαδή οι νέες τάσεις νοοτροπίας και δημιουργίας των επίπλων στον εργασιακό χώρο.
Τα καινούργια projects που παρουσιάστηκαν στην έκθεση ήταν πολλά, με διαφορετικές αφετηρίες δημιουργίας, γεγονός που επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ότι η ORGATEC λειτουργεί ως κεντρικό σημείο αναφοράς στην παρουσίαση ποικίλων και ετερόκλητων μεταξύ τους έργων.
Παρατηρήσαμε προσεχτικά όλες τις νέες τάσεις, ήρθαμε σε επαφή με καινούργιους και πολύ σπουδαίους σχεδιαστές και καταγράψαμε κάθε καινούργια ιδέα που μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Είχαμε την χαρά και την τιμή να μοιραστούμε τις ιδέες και την φιλοσοφία μας γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς μας και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να γεννηθούν καινούργιες και πολύ ενδιαφέρουσες συνεργασίες.
Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε ό,τι καινούργιο αποκομίσαμε από μια τέτοια έκθεση στις επόμενες δημιουργίες μας. Σκοπός μας ήταν, είναι και θα είναι να φέρνουμε στον χώρο σας την πρωτοπορία, την κομψότητα και την αισθητική που επικρατούν στα έπιπλα γραφείου παγκοσμίως.

Close
Close