8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ KOMBOS

1
Σχεδιάζει έπιπλα γραφείου μοναδικού design συνδυάζοντας τις διεθνής τάσεις του βιομηχανικού σχεδιασμού με την λειτουργικότητα και την εργονομία.
2
Κατασκευάζει κορυφαίας ποιότητας έπιπλα γραφείου συνδυάζοντας ανθρώπους με υψηλή τεχνική κατάρτιση, σύγχρονο αυτοματοποιημένο εξοπλισμό και υψηλών προδιαγραφών υλικά και εξαρτήματα.
Διαθέτει τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε ολόκληρη την γκάμα ποιοτικών επίπλων γραφείου.
3
Είναι μια σύγχρονη και 100% ελληνική εταιρία, με απόλυτη εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην παραγωγή επίπλων γραφείου.
4
Διαθέτει υψηλό δείκτη αξιοπιστίας. Η οικογένεια του Γιάννη Φλώρου δραστηριοποιείται ενεργά με όλους τους τομείς λειτουργίας της επιχείρησης και εγγυάται για την συνεπής τήρηση της συμφωνίας του κάθε έργου – πώλησης.
5
Είναι ιδιαίτερα ευέλικτη επιχείρηση και μπορεί να προσαρμοστεί και να ανταπεξέλθει σε σύνθετες εξατομικευμένες απαιτήσεις.
6
Αναλαμβάνει την προσεκτική μεταφορά και άψογη εγκατάσταση των επίπλων γραφείου στον δικό σας χώρο, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία.
7
Εγγυάται για την μακρά διάρκεια ζωής των επίπλων γραφείου και σας υποστηρίζει με υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης εάν τις χρειαστείτε.
8
Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων – εκθέσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βέροια, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με αποκλειστικό δίκτυο αντιπροσώπων πανελλαδικά. Έτσι μπορείτε να δείτε φυσικά πολλά από τα έπιπλα γραφείου πριν αποφασίσετε για την αγορά τους.