ΠΕΛΑΤΕΣ

ΠΕΛΑΤΕΣ

Η συνεργασία της KOMBOS με πλήθος επαγγελματιών και επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα αποτελεί την πιο σημαντική σελίδα στην πορεία της μέχρι σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την χαρά και την τιμή να αναλάβουμε έργα πολλών και ετερόκλητων χώρων, με ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη ταυτότητα.

Το γεγονός αυτό καθόρισε πολύ γρήγορα την εμπειρία μας στα έπιπλα γραφείου γιατί εργαστήκαμε πολύ εξειδικευμένα πάνω σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία έργων. Η επιτυχία μας και η κορυφαία θέση που κατέχουμε στον κλάδο μας οφείλεται στην εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πελάτες μας σε μια ελληνική και ανερχόμενη – τότε – εταιρεία, η οποία πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει αυτό που είναι σήμερα.


Από τότε το πελατολόγιο μας μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, με τον τρόπο που κερδίζει έδαφος οτιδήποτε αξίζει πραγματικά: με την διαφήμιση από στόμα σε στόμα! Η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης λειτουργεί ως βασικός μοχλός ανάπτυξης της δουλειάς μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και εσείς. Γι’ αυτό τον λόγο δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είσαστε αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης μας πορείας και ένα από τα βασικότερα κεφάλαια της επιχείρησης μας.


Εμείς θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε το ιδανικό αποτέλεσμα στα έπιπλα γραφείου και θα προχωρήσουμε το έργο μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το ξεκινήσαμε την πρώτη ημέρα: χωρίς απολύτως καμία έκπτωση.


Αν έχετε περιέργεια να δείτε τα έργα μας, ένα απλό κλικ είναι αρκετό!