ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

H οργάνωση της εταιρίας μας βασίζεται σε ένα σύνολο ενεργειών που αφενός εξυπηρετεί την φιλοσοφία με την οποία δημιουργούμε τα έπιπλα γραφείου μας, και αφετέρου διασφαλίζει τα υψηλά επίπεδα ολοκληρωμένης ποιότητας στο τελικό τους αποτέλεσμα.

Η άρτια λειτουργία και η αυστηρή εφαρμογή τους δημιούργησαν τις απαραίτητες συνθήκες που χρειάζεται μια εταιρία ώστε η πορεία της από ανοδική να εξελιχθεί σε κορυφαία. Τρία είναι τα πράγματα που χαρακτηρίζουν την - μακροχρόνια πλέον – πορεία μας: σταθερότητα, ταχύτητα, ευελιξία. Αρκούν, όμως, αυτά για την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας; Όχι. Υπάρχουν, όμως, 3 παράγοντες στην επιχείρηση μας, χάρη στους οποίους έχουμε κατακτήσει κορυφαία θέση στον κλάδο μας σε ζητήματα ποιότητας:

 

Ελληνική παραγωγή

 

Η εταιρία KOMBOS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από την οικογένεια του Γιάννη Φλώρου και συνεχίζει να διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της ύφος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης σε κάθε ανάθεση έργου. Το εργοστάσιο παραγωγής και η διοίκηση μας είναι εγκατεστημένα στην Βέροια σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων – εκθέσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Βέροια ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με ένα αποκλειστικό δίκτυο αντιπροσώπων πανελλαδικά.

 

Έπιπλα eco friendly

 

Στην εποχή μας δεν είναι αρκετό να μιλάμε για ποιότητα αν δεν συμπεριλαμβάνουμε μέσα σε αυτήν τον οικολογικό παράγοντα. Οτιδήποτε αφορά την βελτίωση της ζωής είναι για εμάς πολιτισμός, πόσω μάλλον τα έπιπλα τα οποία βρίσκονται στον ζωτικό μας χώρο καθημερινά. H κατασκευή των επίπλων μας ενσωματώνει σύγχρονα υλικά και τεχνικές που είναι φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον ενώ διατηρεί το κόστος του τελικού προϊόντος σε προσιτές τιμές αγοράς.

 

Διεθνείς τάσεις

 

Η αναζήτηση του καινούργιου δεν είναι κάτι που συμπληρώνει το έργο μας αλλά εκείνο που το ορίζει. Η παρακολούθηση των πρωτοποριακών διεθνών τάσεων στον σχεδιασμό των επίπλων γραφείου είναι συνεχής. Το δίκτυο ειδικών εξωτερικών συνεργατών που διαθέτουμε παρευρίσκεται πάντα στις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως και χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του καταφέρνουμε να δημιουργούμε τις μελλοντικές τάσεις στο σήμερα πρώτοι από όλους.