ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξατομικευμένος σχεδιασμός – Υψηλής ποιότητας παραγωγή

Εξατομικευμένος σχεδιασμός – Υψηλής ποιότητας παραγωγή

Η εταιρία μας μέσα από την μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία της στα έπιπλα γραφείου, συνεργάστηκε με έναν πολύ μεγάλο αριθμό επαγγελματιών ώστε να ανακαλύψει τους καλύτερους και να δημιουργήσει το δυναμικό που έχει τα τελευταία χρόνια.

Η KOMBOS έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στον τομέα της παραγωγής της ανθρώπους με πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση γι’ αυτό μπορεί να υλοποιήσει, με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, οποιαδήποτε ιδέα σας! Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός που τηρούμε σε κάθε έργο μας παρέχει την δυνατότητα μέτρησης και μελέτης του χώρου καθώς και την παράδοση σχεδίων σε μορφή Αrchicad και κατόψεις σε Autocad.
Ο σύγχρονος αυτοματοποιημένος εξοπλισμός μας και η χρήση υλικών υψηλών προδιαγραφών είναι η εγγύηση μας για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.Οι συνεργάτες μας όχι μόνο γνωρίζουν πως να δημιουργούν το ιδανικό αποτέλεσμα στα έπιπλα γραφείου αλλά ενστερνίζονται απόλυτα την φιλοσοφία της εταιρίας μας και προσπαθούν καθημερινά για να μετατρέψουν το εργασιακό σας περιβάλλον σε έναν όμορφο, ήσυχο, προσωπικό χώρο.

Mεταφορά & εγκατάσταση

Η εξειδικευμένη ομάδα μας μεταφέρει προσεχτικά, συναρμολογεί γρήγορα και εγκαθιστά άψογα τα έπιπλα γραφείου στον εργασιακό σας χώρο, διασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα του έργου μας.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική & Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία.

Mεταφορά & εγκατάσταση
Εξυπηρέτηση – Υποστήριξη πελατών

Εξυπηρέτηση – Υποστήριξη πελατών

Είμαστε δίπλα σας καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η διαδικασία επιλογής ενός επίπλου για τον χώρο σας δεν είναι τόσο απλή. Η σωστή επιλογή χρωμάτων, διαστάσεων, μοντέλου καθώς και άλλοι τόσοι παράμετροι που χρειάζεται να ρυθμίσετε μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στο τελικό αποτέλεσμα. Είμαστε εδώ για να προλάβουμε οποιοδήποτε λάθος και να προτείνουμε την καλύτερη λύση.
Και μην ξεχνάτε: Εσείς βάζετε την ιδέα και εμείς απλώς σας αποκαλύπτουμε πως θα την κάνουμε πραγματικότητα!