100%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Τα έπιπλα γραφείου της εταιρίας μας προσφέρουν μόνο ιδανικές λύσεις γιατί μας ενδιαφέρει μόνο το ιδανικό αποτέλεσμα.

Πώς το καταφέρνουμε αυτό;

1463738674_03

1.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας δεν είναι να ακολουθούμε απλώς τις νέες τάσεις της αγοράς αλλά να συμβάλλουμε ενεργά στην διαμόρφωση τους.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής εξελίσσεται συνεχώς γι’ αυτό προτεραιότητα μας είναι να ανακαλύπτουμε κάθε φορά τον τρόπο να εξυπηρετούμε τις ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητα σας.

2.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε ένα ιδιαίτερο, μοντέρνο, υψηλής αισθητικής design και έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς την δημιουργία μιας πολύ καλής σχέσης μεταξύ του ανθρώπου και του εργασιακού του περιβάλλοντος.

Η προσωπική σχέση με τον χώρο επιτρέπει στον άνθρωπο να μη χάνει την επαφή με τον εαυτό του ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, κάτι που κάνει την βελτίωση της καθημερινής ζωής, πραγματικότητα.

1463738589_04
1463738659_01

3.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το δυναμικό της εταιρίας μας περιλαμβάνει ανθρώπους με πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση γι’ αυτό μπορεί να υλοποιήσει, με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, οποιαδήποτε ιδέα σας σε πολύ ανταγωνιστική τιμή!

Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός που τηρούμε σε κάθε έργο μας παρέχει την δυνατότητα μέτρησης και μελέτης του χώρου καθώς και την παράδοση σχεδίων σε μορφή Αrchicad και κατόψεις σε Autocad. Ο σύγχρονος αυτοματοποιημένος εξοπλισμός μας και τα υψηλών προδιαγραφών υλικά μας είναι η εγγύηση μας για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.

4.

ΛΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

Η αξιοπιστία μας στον χώρο της αγοράς των επίπλων γραφείου λόγω της αδιάκοπης ενασχόλησης μας με κάθε ένα τομέα της επιχείρησης μας ξεχωριστά, μας δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιούμαστε τόσο στο λιανικό όσο και στο χονδρικό εμπόριο.
1463738618_02
c_service

5.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνεργασίας μας είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Η αληθινή, προσωπική σχέση που θέλουμε να αποκτήσει ο άνθρωπος με τον εργασιακό του χώρο είναι εκείνη που θέλουμε να αποκτήσουμε και εμείς με όσους συμμερίζονται τη φιλοσοφία μας και επιλέγουν τα έπιπλα μας.

Close
elGreek
Close