Επαγγελματικά έπιπλα γραφείου | KOMBOS

59af006e7d6a116c13d6460b73187943

Τι είναι τα workstations

Τα workstations είναι ένα σύνολο γραφείων με κοινά χαρακτηριστικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα από έναν ορισμένο αριθμό ατόμων. Τα γραφεία είναι συνδεμένα μεταξύ τους ώστε να δημιουργούν ένα ενιαίο έπιπλο, το οποίο χαρίζει αμεσότητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα στην ομαδική εργασία.

arthro_2_a

Πώς λειτουργούν στον χώρο σας
Τα workstationsείναι καθοριστικά για τον εργασιακό χώρο γιατί αποτελούν τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των συνεργατών μιας εταιρίας. Το μέγεθος τους αλλά και ο αναπόσπαστος ρόλος που παίζουν στην συνεργασία απαιτεί υψηλή τεχνική κατάρτιση ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες λειτουργίες: ευελιξία, χρηστικότητα, άνεση και κυρίως οικονομία χώρου.

athro_2_b

Τα workstations, όμως, λειτουργούν στον χώρο εργασίας ως σύμβολα μεγαλύτερης & πιο άμεσης επιρροής από ένα ατομικό γραφείο. Σκοπός τους είναι να διαμορφώσουν τον ιδιωτικό και – ταυτόχρονα- τον δημόσιο χώρο του κάθε εργαζόμενου, γεγονός που απαιτεί εξαιρετική λεπτότητα στην επιλογή του υλικού και στην διαμόρφωση του design τους.
Οι επαγγελματίες της εταιρείας KOMBOS, λόγω της μακρόχρονης και επιτυχημένης πορείας τους στον χώρο των επίπλων γραφείου, γνωρίζουν κάθε παράμετρο, κάθε πτυχή και κάθε λεπτομέρεια αυτού του ιδιαίτερου επίπλου. Χάρη στην εμπειρία και στην εμπνευσμένη σύλληψη τους στην κατασκευή επίπλων καταφέρνουν να δημιουργήσουν απόλυτη ισορροπία σε όλες του τις λειτουργίες.

Στόχος μας είναι πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα! Στην KOMBOS αποτυπώνουμε την εταιρική σας ταυτότητα στα έπιπλα του χώρου σας σε οποιαδήποτε απόχρωση και διάσταση επιθυμείτε, δημιουργώντας το πιο παραγωγικό και φιλόξενο περιβάλλον για το δυναμικό της εταιρείας σας.
Δείτε όλα τα workstations της KOMBOS με ένα κλικ!

Close
Close