Επαγγελματικά έπιπλα γραφείου | KOMBOS

bab9510227a9feaffc9f5cfe6999ea6d

Η διακόσμηση είναι μια πολύ πιο σημαντική παράμετρος για τον εργασιακό μας χώρο από ό,τι νομίζουμε. Δεν είναι απλώς η επιλογή ενός ακριβού καναπέ στο αγαπημένο μας χρώμα ή ενός γραφείου με μοντέρνο design. Η διακόσμηση θα μπορούσαμε να πούμε ότι αναλαμβάνει τον ρόλο του μαέστρου σε έναν χώρο και τα έπιπλα είναι τα μουσικά όργανα. Συνεπώς, όταν μιλάμε για διακόσμηση δεν μιλάμε ποτέ για ένα ή δυο έπιπλα του χώρου αλλά για το σύνολο των επίπλων του χώρου σε συνδυασμό με τον τρόπο που είναι τοποθετημένα.
Ένα άλλο λάθος που κάνουμε με την διακόσμηση είναι ότι θεωρούμε ότι σχετίζεται μόνο με την αισθητική πλευρά ενός χώρου ενώ στην πραγματικότητα σχετίζεται με την λειτουργικότητα του. Δεν είναι απλώς ένα κομψό περιτύλιγμα, είναι ένας σημαντικός παράγοντας παραγωγικότητας.
Ας δούμε πιο συγκεκριμένα κάποια αλάνθαστα tips που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε την σωστή διακόσμηση του εργασιακού σας χώρου:

Διεθνές design

Τα έπιπλα γραφείου που φέρουν το σύγχρονο, διεθνές design μεγάλων εκθέσεων του εξωτερικού είναι τα καλύτερα έπιπλα για τον εργασιακό σας χώρο. Απλές γραμμές, πρωτότυπα σχέδια, υψηλή αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά που μεταμορφώνουν τα γραφεία σε έργα τέχνης. Η κομψότητα τους δημιουργεί έναν χώρο φιλόξενο, με ευχάριστη, άκρως δημιουργική ατμόσφαιρα.

Ποικιλία χρωμάτων

Τα χρώματα έχουν μεγάλη επίδραση στην ψυχολογία μας γι΄αυτό θα πρέπει να τα χρησιμοποιούμε σωστά μέσα στον χώρο. Κάθε χρώμα προσφέρει μια διαφορετική αίσθηση και μπορούν να δημιουργήσουν είτε πολύ όμορφες ατμόσφαιρες είτε πολύ αγχωτικές. Η καλύτερη λύση είναι ένας συνδυασμός των αγαπημένων σας χρωμάτων στις πιο παστέλ αποχρώσεις τους. Φροντίστε, λοιπόν, το χρωματολόγιο από το οποίο θα κληθείτε να επιλέξετε τα χρώματα για το γραφείο σας να είναι πλούσιο!

Έξυπνη τοποθέτηση των επίπλων

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα στην διακόσμηση είναι η τοποθέτηση των επίπλων. Η διάταξη τους μέσα στον χώρο επηρεάζει άμεσα την σχέση μεταξύ των συνεργατών καθώς και την σχέση μεταξύ των υπαλλήλων και των πελατών. Η τοποθέτηση τους θα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες και τους στόχους της δουλειάς σας. Οι εταιρίες με υψηλό αίσθημα ευθύνης και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας διαθέτουν τους σωστούς επαγγελματίες για να σας συμβουλέψουν και να σας προσφέρουν την καλύτερη λύση.

Close
Close