Έπιπλα γραφείου ελληνικής κατασκευής | KOMBOS

2d0e6d918c088d585dfc06946eeca693

Η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για το περιβάλλον εργασίας του σύγχρονου κόσμου θα παρουσιάσει τα μελλοντικά concepts που θα επικρατήσουν εν καιρώ στον εργασιακό χώρο σε παγκόσμια κλίμακα. Η ORGATEC2018 θα πραγματοποιηθεί 23 με 27 Οκτωβρίου στην Κολωνία της Γερμανίας με κεντρικό της θέμα το «[email protected]».

Η ORGATEC2018 είναι η συνέχεια της ORGATEC2016, η οποία με βασικό της θέμα την δημιουργικότητα απογείωσε τον στόχο της με τα εκθέματα της. Η επιτυχία της συνέβαλε στο να γίνει η ORGATEC το hotspot για τον σύγχρονο κόσμο της εργασίας και το καλύτερο περιβάλλον για business.
Η ORGATEC 2018 ανοίγει τον δρόμο στις προοδευτικές πρακτικές και τις καινοτόμες ιδέες, αποδεικνύοντας πως για μια ακόμη φορά είναι μια επιτυχημένη πλατφόρμα προβολής των καλύτερων δημιουργιών του κλάδου και σημείο αναφοράς για εκείνους που ηγούνται στην βιομηχανία της κατασκευής επίπλων.
Η KOMBOS με υψηλό αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως βασική της προτεραιότητα την ενημέρωση της για οτιδήποτε καινοτόμο στον κλάδο των επίπλων γραφείου θα δώσει το παρών στην ORGATEC 2018 ώστε να εξελίξει ακόμη περισσότερο την ταυτότητα της δουλειάς της.

Θα μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας από την ORGATEC 2018 σε επόμενο post!
 
Πηγή: http://www.orgatec.com/ORGATEC/Trade-fair/index.php

Close
Close