ΠΕΛΑΤΕΣ | ΕΤΑΙΡΙΑ

100%

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η KOMBOS έπιπλα γραφείου είναι μια σύγχρονη και 100% ελληνική εταιρία, με απόλυτη εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην παραγωγή επίπλων γραφείου.

Η οργάνωση της εταιρίας αποτελείται από τα τμήματα:
- Έρευνας και Ανάπτυξης νέων προϊόντων
- Σχεδιασμού
- Παραγωγής
- Λιανικής και Χονδρικής πώλησης
- Εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών.

Η γκάμα των προϊόντων που διαθέτει αποτελείται από έπιπλα γραφείου διευθυντικά, έπιπλα γραφείου εργασίας, γραφεία συνεδριάσεων, συστήματα γραφείων υποδοχής (reception desks), καθίσματα γραφείου διευθυντικά, καθίσματα γραφείου εργασίας, καρέκλες γραφείου υποδοχής, συστήματα καθισμάτων συνεδρίου, καναπέδες διευθυντικών γραφείων και καναπέδες γραφείων υποδοχής.

Το εργοστάσιο παραγωγής και η διοίκηση της εταιρίας είναι εγκατεστημένα στην Βέροια σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις. Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων – εκθέσεων σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και Βέροια, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με αποκλειστικό δίκτυο αντιπροσώπων πανελλαδικά.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

H εταιρία KOMBOS εφαρμόζει με συνέπεια συγκεκριμένους κανόνες, οριοθετώντας και διασφαλίζοντας τα υψηλά επίπεδα ολοκληρωμένης ποιότητας των επίπλων γραφείου που κατασκευάζει και διαθέτει στους πελάτες της. Η διασφάλιση της κορυφαίας ποιότητας επίπλων γραφείου KOMBOS, επιτυγχάνεται από την επιμέρους άρτια λειτουργία και εφαρμογή των παρακάτω σταδίων:

Συνεχής παρακολούθηση των διεθνών τάσεων στον σχεδιασμό επίπλων γραφείου, με επισκέψεις στις μεγάλες εκθέσεις του κλάδου παγκοσμίως.Επίσης η εταιρία KOMBOS φροντίζει να ενημερώνεται από ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες προκειμένου να δημιουργεί πρωτοποριακά επίκαιρα σχέδια επίπλων γραφείου.

Σχεδιασμός επίπλων γραφείου που παράγει ανθρώπινα συναισθήματα, εξυπηρετεί τον σύγχρονο τρόπο εργασίας, συνδυάζει υλικά και τεχνικές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου στο εργασιακό περιβάλλον, ενσωματώνει σύγχρονα υλικά και τεχνικές που είναι φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, διατηρεί το κόστος του τελικού προϊόντος σε προσιτές τιμές αγοράς.

Παραγωγή στην Ελλάδα, που βασίζεται σε ανθρώπους με υψηλή τεχνική κατάρτιση, που σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονου αυτοματοποιημένου

εξοπλισμού, διατηρεί την ποιότητα σε επίπεδο υψηλό. Η ευελιξία είναι ακόμη ένα ισχυρό πλεονέκτημα της παραγωγής επίπλων γραφείου KOMBOS, καθώς το μέγεθος και η οργάνωση της, της επιτρέπουν να υλοποιεί κάθε ιδιαίτερο σχέδιο που προστάζει το δημιουργικό τμήμα, γρήγορα και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή!

Επαγγελματισμός και ξεκάθαρη στάση απέναντι στις προσδοκίες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη της εταιρίας, μιας και το πολυτιμότερο κεφάλαιο της είναι οι πελάτες της. Από την πρώτη επικοινωνία έως την παράδοση και την εγκατάσταση των επίπλων γραφείου, η εταιρία και τα στελέχη της δεσμεύονται για την άρτια και συνεπής τήρηση των όρων της συμφωνίας.Η εταιρία KOMBOS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε από την οικογένεια του Γιάννη Φλώρου και συνεχίζει να διατηρεί το ανθρωποκεντρικό της ύφος και το υψηλό αίσθημα ευθύνης σε κάθε ανάθεση έργου.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εξειδικευμένη ομάδα συναρμολόγησης και εγκατάστασης επίπλων γραφείου που διαθέτει η εταιρία KOMBOS, αναλαμβάνει την προσεκτική μεταφορά και άψογη εγκατάσταση των επίπλων γραφείου στον δικό σας χώρο, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η συνέπεια στην κορυφαία ποιότητα επίπλων γραφείου που κατασκευάζουμε.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΙΜΕΣ

ΤΙΜΕΣ

Η εταιρία KOMBOS είναι μια από τις ανταγωνιστικότερες επιχειρήσεις του κλάδου επίπλων γραφείου στην Ελλάδα.

Οι πολύ προσιτές τιμές σε συνάρτηση με το σύνολο της ποιότητας που παρέχουμε, είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα της KOMBOS έναντι στις υπόλοιπες επιχειρήσεις του κλάδου.

Επενδύει σε προσεκτική και κυρίως χρηστή ανάπτυξη, χωρίς υπερβολές σε λειτουργικές δαπάνες με αποτέλεσμα να διατηρείται η τελική τιμή των προϊόντων χαμηλά.

ΠΕΛΑΤΕΣ

Όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, η KOMBOS έπιπλα γραφείου έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το πλήθος ικανοποιημένων πελατών της KOMBOS είναι ένα από τα βασικότερα κεφάλαια της επιχείρησης, ώστε να κερδίζει ολοένα και περισσότερους πελάτες.

Υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που προτιμούν τα έπιπλα γραφείου KOMBOS. Πιστεύουμε στη δημιουργία του κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών και των συνεργατών μας το οποίο λειτουργεί ως βασικός μοχλός περαιτέρω ανάπτυξης του πελατολογίου.

Ευχαριστούμε και εκτιμούμε τις επιχειρήσεις που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα έπιπλα γραφείου KOMBOS.

ΠΕΛΑΤΕΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Στην KOMBOS έπιπλα γραφείου ενδιαφερόμαστε για καλές συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους με διακοσμητές, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και γενικά με επαγγελματίες που εφαρμόζουν τα έπιπλα γραφείου στο δικό τους συνολικό προϊόν.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 23310 41714 ή να μας στείλετε ένα email και εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα στο αίτημα σας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας *
Loading...
Το μήνυμα εστάλη με επιτυχία
Error!

FAST FACTS

ΙΔΡΥΣΗ
ΙΔΡΥΣΗ

1996

ΕΔΡΑ
ΕΔΡΑ

Βέροια

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

CNC
Συγκολλητικές μηχανές
Πολυτρύπανα
Τεμαχιστικές
Φούρνοι Βαφής
After sales service

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Έπιπλα Γραφείου

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έπιπλα Γραφείου
Καθίσματα γραφείου
Καναπέδες
Reception
Βιβλιοθήκες
Συρταριέρες
Διαχωριστικά

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Αθήνα
Θεσσαλονίκη
Βέροια