Επαγγελματικά έπιπλα γραφείου | KOMBOS

f62efe67603a266ffaeb003adc3dfbd7

Στην εποχή μας δεν είναι αρκετό να μιλάμε για ποιότητα αν δεν συμπεριλαμβάνουμε μέσα σε αυτήν τον οικολογικό παράγοντα. Οτιδήποτε αφορά την βελτίωση της ζωής είναι για εμάς πολιτισμός, πόσω μάλλον τα έπιπλα τα οποία βρίσκονται στον ζωτικό μας χώρο καθημερινά.


H KOMBOS εξασφαλίζει στα έπιπλα της τον απαραίτητο οικολογικό χαρακτήρα μέσα από την συνεργασία της με την εταιρεία AKRITAS. Οι μελαμίνες που προμηθευόμαστε υπερκαλύπτουν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές (ΕΝ 14322 : 2004, EN 14323 : 2004 και ΕΝ 438-2 : 2005) και γι’ αυτό τον λόγο αποτελούν προϊόν υψηλής ποιότητας για διακοσμητική χρήση όχι μόνο στην βιομηχανία επίπλου αλλά και του εσωτερικού design.


Tα υλικά που χρησιμοποιούμε στα έπιπλα μας προέρχονται, επίσης, και από μία ακόμη σπουδαία εταιρεία, την EGGER, η οποία μας παρέχει 100% οικολογικά υλικά με βάση το ξύλο.
Η οικολογική μας συνείδηση δεν εξαντλείται, όμως, μόνο στα υλικά αλλά σε ολόκληρη την διαδικασία κατασκευής των επίπλων, όπως το βάψιμο.

Η εταιρεία μας με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, χρησιμοποιεί τα οικολογικά βερνίκια της ICA , που έχουν ως βάση το νερό και πληρούν τις εξής προδιαγραφές:
• Καταλληλότητα χρήσης για υλικά που προορίζονται για παιδιά (διαχωρισμός ορισμένων στοιχείων ΕΝ71-3)
• Επαφή με διατροφικές ουσίες ή ουσίες προσωπικής χρήσης
• Εκπομπή ΠΟΕ (δοκιμή δωματίου ΕΝV 13419/01) PTP 121/01.


H κατασκευή των επίπλων μας ενσωματώνει σύγχρονα υλικά και τεχνικές που είναι φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Έχουμε προνοήσει ώστε να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής με κάθε τρόπο με έπιπλα που δεν είναι απλώς σύγχρονα αλλά διαχρονικά.

Close
Close