Επαγγελματικά έπιπλα γραφείου | KOMBOS

3bdc45172cc327138d4cd7255691d3b5

Αυτό είναι ένα γραφείο.

_1

Όπως και αυτό…

_2

Και αυτό…

_3

Τα γραφεία της Google αποδεικνύουν πανηγυρικά ένα και μόνο πράγμα: το γραφείο δεν είναι απλώς ένα έπιπλο, είναι νοοτροπία ζωής.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Τι είναι το γραφείο;

Το γραφείο είναι ένα έπιπλο πάνω στο οποίο διεκπεραιώνουμε τις καθημερινές εργασίες της δουλειάς μας είτε γραπτώς είτε μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτή είναι η χρηστική του ιδιότητα. Λόγω της καθημερινής και πολύωρης χρήσης του όμως το συγκεκριμένο έπιπλο καταλήγει να έχει στο τέλος της ημέρας πολύ μεγαλύτερη σημασία και επιρροή στην ζωή μας. Το γραφείο από ένα απλό έπιπλο καταλήγει να αντιπροσωπεύει ολόκληρο τον εργασιακό μας χώρο.

Ποιος είναι ο ρόλος του γραφείου;

Άνεση, ευελιξία, ευκολία είναι σίγουρα τα πρώτα πράγματα που σας έρχονται στο μυαλό όταν πρόκειται να αγοράσετε ένα γραφείο. Αυτά, όμως, είναι χαρακτηριστικά που καλύπτουν μόνο την χρηστική του ιδιότητα συνεπώς δεν θα πρέπει να αρκεστείτε μόνο σε αυτά. Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά δυο ακόμη παράγοντες: τι είναι αυτό που σας δημιουργεί ηρεμία και τι είναι αυτό που κινητοποιεί την έμπνευση και την δημιουργικότητα σας. Αυτά τα δυο χαρακτηριστικά που συνδέονται αποκλειστικά με την ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου είναι εκείνα που μετατρέπουν ένα καλό γραφείο σε ένα ιδανικό γραφείο.
Το σύγχρονο design, οι απλές γραμμές, οι καινοτομίες και οι πρωτότυπες ιδέες είναι όλα εργαλεία που αποσκοπούν ακριβώς σε αυτόν τον στόχο: την μετατροπή του γραφείου σε έναν αυστηρά προσωπικό και δημιουργικό περιβάλλον στο οποίο φιλοξενούμε την εργασιακή μας καθημερινότητα.
Αν επιλέξετε το σωστό γραφείο για εσάς, μπορείτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να προχωρήσετε στην διαμόρφωση ολόκληρου του εργασιακού σας χώρου και έτσι να δημιουργήσετε εξ’ αρχής ένα περιβάλλον που να σας αντιπροσωπεύει 100% για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Αν πιστεύετε ότι η σωστή επιλογή γραφείου δεν σχετίζεται με την επιτυχία
κάντε scroll up και ρίχτε άλλη μια ματιά στα γραφεία της Google!


Πηγή: https://www.fastcompany.com/3028909/8-of-googles-craziest-offices

Close
Close